Toplumsal Destek Projeleri: ÇEVRENE BAK PROJESİ

cevrenebak1.jpeg

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde çevre kirliliğini önleme ve fakültemiz öğrencilerine yönelik bilinç oluşturmak maksadıyla hem eğlenmeye yönelik hem de dikkat çekici etkinlikler yapılmıştır. Bu çerçevede “Gözümüzde Küçülttük”, “Tarafını Seç”, “At Bir Üçlük”, “İzmaritle Takımına Oy Ver” isimli etkinlikler yapılmış, her hafta gerçekleştirilen farklı etkinlikle çöp kutusu kullanımının teşvik edilmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi ve özellikle izmarit atıkları konusunda bilinç oluşturulması amaçlanmıştır. Projenin son haftasında ise takım üyeleri Edebiyat Fakültesi bahçesinde ve çevresinde gönüllü olarak çöp toplama etkinliği düzenlemiştir.

• TAKIM LİDERİ: AYŞE BETÜL ÖZER
  • TAKIM ÜYELERİ: DİLARA KULAKSIZ, SONGÜL CENGİZ, SEVDE ÇİTE, EMRE BEDİR, UMUTCAN YILDIZ, VERONİCA KALA, HAKAN ŞİMŞEK, KÜRŞAT AKTAŞ, ALİ İHSAN ERÇİN, EBRU TÖNGEL, UĞURCAN KESKİN, EMİRHAN BALCI
  • TAKIM DANIŞMANI: DR. DİREN ÇAKILCI
Eklenme tarihi :8.09.2022 04:20:21