Mezuniyet İşlemleri Duyuru

Akdeniz Üniversitesinin Mezuniyet ve Mezuniyet Belgeleri Yönergesine göre, Fakültemiz öğrencilerinden mezuniyet aşamasında olup; aldığı bütün dersleri başaran ve yeterli miktarda AKTS kredisi tamamlayanların  mezuniyet işlemleri Dekanlığımızca, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyıl Sonu Sınavlarının bitiminden itibaren bir ay içinde başlatılacaktır İlgili yönergeye göre, genel ağırlıklı not (GANO) ortalamasını yükseltmek amacıyla yaz okulundan yararlanma isteğinde bulunacak öğrencilerin 04 Temmuz 2022 tarihine kadar bu isteklerini içeren dilekçe ile ilgili Bölüm Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Not: Mezuniyet aşamasında olan 4. Sınıf öğrencilerimiz, mezuniyet törenine katılacak olup, biniş kıyafetlerini (Kep, Cübbe) 13.06.2022 Pazartesi gününden itibaren Fakültemiz öğrenci girişi danışma bankosundan, görevli memurdan mezuniyet töreni sonrası (aynı gün), törenin yapılacağı alanda görevlendirilen personele ya da fakülte binasında görevli memura teslim edilmek üzere imza karşılı teslim alınacaktır. .

Eklenme tarihi :4.09.2022 19:21:00
Son güncelleme : 4.09.2022 19:21:51