VII. Uluslararası Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Sempozyumu

ugs-logo VII. Uluslararası Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Sempozyumu

VII. Uluslararası Sosyal ve Gerontoloji Sempozyumu 19.- 20. Ekim 2016 Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Merkezi’nde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu sempozyum Ulusal Sosyal ve Uygulamalı Derneği (USUGD) kurucu üyesi Prof. Dr. İsmail Tufan tarafından hayata geçirilmiştir. Profesör Tufan, beşinci sempozyumun ardından “bayrak yarışı” anlayışıyla altıncı sempozyumu, hakları USUGD‘da kalmak kaydıyla, sempozyumun yürütücülük görevinden çekilmiştir.

Altıncı sempozyumun yürütücülük görevini Prof. Tufan’dan devralan bilim insanı, USUGD‘da danışma gereği duymadan sempozyumun logosunu değiştirmeye kalkışınca, USUGD yönetim kurulu kararıyla, hukuki işlem yapmadan sempozyumun yürütücülüğünü Yrd. Doç. Dr. Suzan Yazıcı’ya vermiştir. Bu yıl çok zor koşullar altında gerçekleştirilen sempozyuma yine yerili ve yabancı bilim insanları katılmıştır.