TEK DERS (ÜÇ DERS) SINAVI DUYURUSU

2019-2020 Bahar Yarıyılı Sonunda yapılacak olan Tek Ders (Üç Ders) Sınav Takvimi aşağıda belirtilmiş olup, başvurular OBS üzerinden online olarak yapılacaktır.

Sınavlara katılmak için 4. Sınıf öğrencisi olmak ve mezun olmak için en fazla 3 dersinin kalmış olması gerekmektedir. Sınavdan 60 ve üzeri puan alan öğrenci başarılı sayılacaktır. Koşullu (DC,DD) dersi bulunan öğrenciler sınav notlarının değerlendirilmesinden sonra gerekli şartları sağlıyorsa mezun olabileceklerdir.

Başvuruların ardından sınavlar ile ilgili, Bölümle ve dersi veren öğretim elemanı ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Bahar yarıyılı Tek Ders (Üç Ders) Sınav başvuru tarihleri : 17 – 21 Ağustos 2020

Bahar Yarıyılı Tek Ders (Üç Ders) Sınav Tarihleri               : 24 – 28 Ağustos 2020

Sınav Sonuçlarının OBS’ ye girilmesinin son günü              :  01 Eylül 2020