Microsoft Teams üzerinden yapılan derslere giriş

Akdeniz Üniversitesi’nde tüm fakülte ve yüksekokullarda 5-i dersleri uzaktan MS Teams platformu üzerinden verilmektedir. Bu platforma girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz linkten yardım alabilirler.

MS TEAMS girişinde,

Kullanıcı adı: öğrencino@ogr.akdeniz.edu.tr

Şifre: e-posta şifreniz

Önemli Not:E-posta hesabı ve şifre oluşturma, şifre değiştirme işlemlerinizi  BURADAN yapabilirsiniz.

Üniversitemiz öğrencileri e-posta hesapları ile EDUROAM internet bağlantısı ve ücretsiz OFFICE365 yazılımına (MS Word, Excel, Powerpoint, TEAMS vd.) ulaşabilmektedir.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampus Konyaaltı-Antalya / TÜRKİYE