DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ – CORONAVİRÜS (COVİD-19)

Değerli Öğrencilerimiz,

CORONAVİRÜS tedbirlerinin etkin ve dinamik olarak yürütülebilmesi için eğitime üç hafta ara verilmiştir. Akademik değişim programları, sosyal ve kültürel faaliyetler, spor müsabakaları ile çeşitli kapsamdaki öğrenci katılımlı bütün yurt dışı faaliyetleri (önceden planlanmış olanlar dahil) ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

Yurt dışında bulunan Öğrencilerimiz özellikle yabancı uyruklu öğrencilerimiz  yurt dışından dönüşte pandeminin durumuna göre sorun yaşayabilecekleri için (uçuşlarının iptal, karantina v.b.) dönüş tarihlerinden itibaren en az 14 gün eğitime devam edemeyeceklerdir. Mevlana veya Erasmus gibi değişim programları kapsamında yurt dışından dönen öğrencilerimizin ders intibakları hususunda mağduriyet yaşamamaları için bölüm başkanlıklarımız gerekli tedbirleri alacaktır.

Ayrıca; 16.03.2020 itibarı ile, Fakültemizde burs ve sosyal hizmet uygulamaları kapsamında çalışmakta olan kısmi zamanlı öğrencilerimizin çalıştırılması, görevli öğrencilerimizin  tercihine bırakılmıştır. Fakültemizde çalışan kısmi zamanlı öğrencilerimiz çalışmaya devam edecekleri konusunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Psikososyal Şube Müdürlüğüne şahsen başvuracaktır. Bu dönemde sadece çalışan öğrencilerimize ücret ödenecektir.

Sınav takvimi ve Eğitim-öğretim süreci ile ilgili 16.03.2020 (Pazartesi)  günü Üniversitemiz Senatosunun konu ile ilgili alacağı kararlar WEB sayfamız üzerinden siz değerli öğrencilerimize anında duyurulacaktır.

Sağlıklı günler dileklerimizle,