“Bilişsel Nörobilimde Farklı Uygulamalar Semineri”

Fakültemizin Değerli Mensupları,
Psikoloji Bölümünün düzenlediği “Bilişsel Nörobilimde Farklı Uygulamalar Semineri”, Ruhr Üniversitesi Bochum Bilişsel Nörobilim Enstitüsü Biyopsikoloji Bölümünden Dr. Felix Ströckens ve  Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Safiye Genç’in katılımıyla  Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Konferans Salonu’nda 18 Mayıs Perşembe günü, saat 09:30-11:30’da gerçekleştirilecektir.

İlgi duyan herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.”

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

EDEBİYAT FAKÜLTESİ