Başarı Sırasında Göre %10’luk Dilime Giren Öğrenciler Listesi

2019-2020 GÜZ YARIYILI SONUNDA, FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNİN İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMLARINDA DÖNEMİNDE ALMASI GEREKEN DERSLERİ ALAN VE ALT YARIYILLARDAN BAŞARISIZ (DC, DD, FF, D) DERSİ BULUNMAYAN, KONTENJAN DAHİLİNDE BAŞARI DURUMLARINA GÖRE % 10’a GİREN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

LİSTELERDE İSMİ BULUNAN VE 513,5 TL. ÖĞRENİM ÜCRETİ YATIRMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN HARÇ İADESİ ALABİLMESİ İÇİN KENDİLERİNE AİT HERHANGİ BİR BANKA IBAN NUMARASI İLE ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

SON BAŞVURU TARİHİ 27 ŞUBAT 2020’DİR.

ÖNEMLE DUYURULUR.

DEKANLIK

LİSTEYİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ (PDF).