% 10′ LUK DİLİME GİREN ÖĞRENCİ LİSTESİ

2020-2021 Güz Yarıyılı sonunda sınıflarında başarı durumlarına göre %10’a giren öğrenciler tespit edilmiş olup, başarı kriterleri aşağıdaki şekilde değerlendirilmiştir.

Öğrencilerin tüm ders dönemlerinde başarısız (FF, DC, DD) derslerinin bulunmaması,

Dönem not ortalaması (GANO) sıralamasının başarı durumuna göre sınıf mevcudunun % 10’u içinde bulunması

Disiplin cezası almamış olması ve dönem kaybının olmaması gerekmektedir.

% 10’a giren öğrenciler takip eden dönemde örgün öğretim ücreti kadar harç öder.
% 10’a giren ve bahar döneminde 558 TL. harç yatırmış olan öğrencilerimiz (403,5 TL.) iade alacak olup, öğrencilerin kendilerine ait IBAN numaraları ile Ad,Soyad, T.C. No ve cep telefonu bilgilerinin 1 Ay İçerisinde  edebiyatogrenci@akdeniz.edu.tr adresine e-posta yolu ile bildirmeleri gerekmektedir.

% 10’a giren ve bahar döneminde 154,5TL. harç yatırmış olan öğrencilerimiz iade almayacaktır.

% 10’a girmemesine rağmen sistemsel hata nedeniyle 154,5 TL. yatırmış olan veya daha sonra listelerden çıkarılan öğrencilerimiz eksik kalan harçlarını yatırmak zorundadır.
Önemle Duyurulur.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI